İnfo Yatırım güvenli mi? Lisansı var mı? | İNFO YATIRIM İNCELEME

Faaliyetlerine 1994 yılında başlayan ve piyasalara dahil olduğu andan itibaren birçok yatırımcı ve kurum tarafından dikkatleri üzerine çeken info Yatırım Menkul Değerler A.Ş sahip olduğu yetkili belgeler ile çeşitli yatırımcılara ve kurumlara borsa çatısı altında hizmet vermektedir.

İnfo yatırım, hizmet verdiği yatırımcılara ve kurumlara; sermaye piyasası araçlarının alım- satım aracılığının yanı sıra bir aracı kurumun dışına çıkarak çeşitli yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve kurumsal finansman hizmetleri gibi çeşitli hizmetlerde sunmaktadır. Birçok aracı kurumun sunduğu hizmetlere ekstra olarak çalıştığı yatırımcılar ve kurumlarla başarılı sonuçlara imza atmıştır. İnfo yatırım; Pay piyasası, borçlanma araçları piyasası, vadeli işlem ve opsiyon piyasası ve kaldıraçlı alım satım işlemleri gibi birçok alanda yatırımcılarına hizmet ediyor. İnfo yatırım 2011 yılında halka arza giderek İNFO koduyla piyasalarda da işlem görmeye başlamış durumdadır.

İnfo yatırım Güvenilir Mi?

Yatırımcıların ve borsa takipçilerinin aklındaki en önemli soru işareti ise Güvenilirlik daha önce ki yazılarımızda da bu durumdan bolca bahsetmiştik. İnfo yatırım faaliyetlerine başladığı ilk günden bugüne yatırımcılar açısından güvenilirlik barajını aşarak büyük bir kamuoyu güveniyle hizmetlerine devam ediyor. Tüm bu bilgiler doğrultusunda çalışma prensiplerinin en başında güvenilirlik ilkesini koyan aracı kurum, beslendiği dalları ise ise “Güçlü Sermaye ve Halka Açıklık”, “Şeffaflık”, “5 Gün 24 Saat Çözüm Odaklı Hizmet” ve son olarak “Birebir Hizmet” ilkeleriyle tanımlamaktadır.

Güvenilirlik hedefleriyle şeffaflık ilkesini tek bir çatı altında alan İnfo Yatırım, kendi çatısı altında ise daha detaylı bakılması durumunda birçok hizmete olanak tanımaktadır. Hisse Senedi, VİOP, Forex İşlemleri, Eurobond, Opsiyon İşlemleri, Yurt Dışı Borsalar, InfoTrade Pro, Londra Metal Borsası, Sentiment Algo, Kurumsal Finansman, Hisse Sinyali, Portföy Yönetimi, Yatırım Danışmanlığı, VİOP Teminat Değişikliği vb.

İnfo Yatırım Nasıl Hesap Açılır? Ücretsiz Eğitim Setleri

Birçok yatırımcının piyasalara adım atmadan önce bilmesi gereken onlarca adımdan birçoğuna kapı aralayan İnfo yatırım, web sitesi üzerinden tanıdığı ücretsiz üyelik ve ücretsiz eğitim setleriyle de birçok potansiyel yatırımcı ve kuruma ilk adımdan desteklerini ortaya koyuyor. Zarar olasılığından, demo hesaplara kadar birçok konu başlığında adımlar atan info yatırım, ekip bünyesinde barındırdığı istatistik ve analiz kadrosuyla birlikte yatırımcıların ulaşmakta zorluk yaşadığı çeşitli belge ve dokümanları ilgili kişilerin karşısına çıkarmaktadır. Doldurulan formlar neticesinde demo hesap açılımı ile birlikte kullanıcı kitlesine yatırım dünyasını aralayan info yatırım, web sitesi üzerinden koşullara ve gereklilik derecelerine ulaşılabilmektedir.

İnfo Yatırım’da Nasıl Yatırım Yapılır?

Yatırımcılarına sağladığı internet arayüzü ve iletişim kaynaklarıyla birçok aracı kurumun yaşadığı problemleri ortadan kaldıran İnfo Yatırım, sunduğu hizmetler doğrultusunda korkulan borsa dünyasını kolay ve ulaşılabilir hale getirmiş durumdadır.